top of page

Naše usluge ...

Naš tim konzultanata raditi u nekoliko zemalja, uključujući: 

Švicarska, Velika Britanija, Italija, Španjolska, Njemačka, Francuska, Belgija, i Sjedinjene Američke Države.

Mi smo na pružanje kvalitetne usluge za sve vrste poslovnih potreba, koristimo znanje i iskustvo, čineći korištenje glavnog softverske platforme za analizu podataka.

U mogućnosti smo ponuditi savjetodavne usluge Global zahvaljujući našoj suradnji s vanjskim konzultantima s bogatim iskustvom iz vrlo različitih područja u rasponu u javnom i privatnom sektoru, stalno trening zadržati do datuma s najnovijim tehnologijama, te održavanje znanja i iskustva s postojećim sustavima kako bi se osigurala visoku kvalitetu usluge.

Kontaktirajte informacije:

office@angelsconsultantsdoo.com

Odabrali smo za naše klijente koji žele otvoriti novu tvrtku u Hrvatskoj, samo najbolji stručnjaci bilježništvu i računovođa u ovoj zemlji,

TRUČNJACI vrlo brz i precizan u svom poslu, jednostavno "najbolji."

Nudimo usluge koje su u mogućnosti pomoći "stvoriti posao u bilo kojem tržištu."

To je naš posao kako bi bili sigurni da je vaš posao potra 'doslovno i figurativno biti prisutan u područjima s pravom kombinacijom vještina i profesionalnih proizvoda i usluga.

Na globalnim klijentima koji žele postići, kroz naše usluge koju će napraviti 'vaše putovanje lakše.

Poslovni model koji smo stvorili posebno za vas će vam pomoći dalje u tom pogledu.

Ako mislite da je vaš posao čak i ako je start-up, potrebni su nam stručnjaci s vještinama da se na nova tržišta i nove klijente, ulazi u partnerstvo s nama će biti 'puno više' jednostavno za vas da biste dobili rezultate.

Kontaktirajte informacije:

office@angelsconsultantsdoo.com

Vi želite stvoriti i pokrenuti posao? hrabar potez, ali da bi mogao promijeniti svoj život.

Tvrtke mogu uspjeti iz više razloga, u našem iskustvu, je zbog temeljno načelo "ne bude u mogućnosti da stane nam se priprema na propast."

Nakon što je jednostavan "plan" ili samo ideju što će 'pomoći, ali početi pravi početak će se' dati dobar "poslovni plan".

Drugo bisognera "imati" mentor "ili dobar" đavoljeg odvjetnika ", pa ako vam je draže.

Netko tko može biti kreativan i realan s vama.

Uz ta dva elementa je na pola puta.

Što se Angels Consultants d.o.o ponuditi;

Mi vam možemo pružiti cijeli "alat" koji služi za nove tvrtke za dobra polazna točka:

- Poslovni plan uključujući ugovoriti planiranje i mogućih sredstava potrebnih za istraživanje i neophodnih za odlazak u cilju da ostanu fokusirani, u tvrtku koja je "izabrao slijediti.

- Tim stručnih savjetnika uvijek dostupan preko telefona ili osobno, kad god postoji potreba '.

- Puna podrška za poduzeće ugradnju referentnim kontaktima s računovođe i javnih bilježnika rezolucijama vezanim papirologiju.

- Trgovački podrška.

- Služba računovodstva 'i plaće zaposlenika,

- Podrška za otvaranje bankovnog računa i školski izbor.

- Izrada web stranica, s stjecanje domene uključene i bilo koji e-mail konfiguracije

Usluge - za potrebe reklame, stvarajući posjetnice i zaglavljem

-Pravni i operativno na zahtjev.

Kontaktirajte nas za besplatne konzultacije, Angels Consultants doo će 'moći savjetovati kako bi se izbjegle bilo kakve probleme, tako da je vaš posao ima fer start prema uspjehu.

Kontaktirajte informacije:

office@angelsconsultantsdoo.com

Zahvaljujući našem timu međunarodnih stručnjaka koji provode istraživačke studije "multi.nazionale"

koje se odnose na praksu sudjelovanja i stjecanja javnih i međunarodnih politika ili pravila utvrđenih narodima kako bi se pristup, razvijaju svoj ​​rad u području stvarnih studija izvedivosti 'na području strategije, pribave i planiranja i istraživanja sredstava za bilo jamstva da im pristupiti bez previše problema, mi smo u mogućnosti da rade u svim sektorima profesionalno, te u svakom dijelu svijeta, gdje ne postoje ugovori i naš zajednički interes za naše klijente.

Kontaktirajte informacije:

office@angelsconsultantsdoo.com

Naši konzultanti može raditi izravno s javnim i privatnim klijentima nudimo strateško savjetovanje sa stručnjacima na pravilan izbor obnovljivih izvora energije i dizajna koji zadovoljavaju održivosti ciljeve uz sve prednosti koje ste dobili od tih sustava, uključujući

državnih poticaja, koji su prisutni u svaki narod zbog "Zeleni projekt".

Naš pristup i dizajnerska rješenja pomaže smanjiti operativne troškove i smanjiti utjecaj na okoliš, bez smanjenja aspiracije strateški cilj po izboru kupca.

Angels Consultants doo će biti u mogućnosti pružiti niz usluga, informacija i znanja u mnogim aspektima koje okružuju korištenje prirodnih izvora energije, te financiranje opcije dostupne za obnovljive izvore energije koji bi mogli biti dostupni od Vlade ili lokalne vlasti.

Uporaba naše energetske konzultantske usluge, mogu vam istraživačke napore na minimum, i preporučiti najbolji pristup za projektiranje i instalaciju vašeg projekta "obnovljive energije".

Savjetničke usluge obnovljive energije može varirati od opće savjete za planova za integraciju i kontrolu obnovljivih energetskih planova.

Korištenje prirodnih izvora energije je odličan način za poboljšanje kvalitete našeg okoliša i Angels Consultants doo i njegov tim stručnih savjetnika može vam pomoći u postizanju tog cilja.

Kontaktirajte informacije:

greenenergy@angelsconsultantsdoo.com

Angels Consultants doo ima osoblje od samostalne međunarodnih stručnjaka poznat kao talenata uvijek u potrazi za novim pjevači, glumci, modeli i plesača.

To je odskočna daska za realne mogućnosti zapošljavanja vrlo zanimljive za one koji žele biti poznat za predstavljanje međunarodnih stručnjaka.

Izrađeni su na zahtjev knjigu i kompozit fotografske profesionalac.

Mi bi Casting za odabir izvođača iz karakteristika potrebnih

u skladu s potrebama naših klijenata.

Vi birate želja umjetnika ili umjetnika na temelju zasluga, da umjetnici trebaju biti usklađene s potrebama pojedinih tvrtke menadžeri, direktori filmskih produkcija i agenata koji trebaju stvoriti modne revije, događanja, izložbe, predstave, oglašavanje ".

Naše usluge pomoći našim korisnicima na 360 °, stvaranje novih lijevanje i odabirom "talente", "nova lica" models / models, Dječaci / djevojčice sliku temelji na karakteristikama i zahtjevima projektima koji će biti provedena.

Kontaktirajte informacije:

talent@angelsconsultantsdoo.com

casting@angelsconsultantsdoo.com

Stvaranje Događaji i susreti ...

Zainteresirani? Kontaktirajte nas ...

Zainteresirani za naše usluge? Doći u dodir s nama putem obrasca u nastavku, a mi ćemo odgovoriti koliko 'što je prije moguće, hvala ti!

Name*

Email Address*

Message*

Ponuda virtualni ured rješenje profesionalno i povoljno po mjeri za Vaše poslovanje.


Naš virtualni ured usluga i 'može zadovoljiti vaše potrebe pružajući fleksibilan izbor koji može biti prilagođen za vaš posao i čine ga rasti.

Zašto koristiti naš virtualni ured?

Stvaranje novog poslovanja zahtijeva veliku financijsku investiciju i zahtijeva dragocjeno vrijeme s našim Troškovi rada se svodi na najmanju moguću mjeru, što će imati "pri ruci potporu specijaliziranih kadrova sposobnih da se bolje organizirati svoj raspored rada tako optimizirati troškove poslovanja.

kontakt informacije

Angels Consultants d.o.o

Telefon:

+385(0)955413481

Radno Vrijeme:

Ponedjeljak - Petak 9.00 - 18.00

Subota 9.00 - 12,00

Adresa:

Sjedište:

Boze Gumpca 36

52100, PULA, CROATIA

OIB (VAT) 48187009333

bottom of page