top of page

ANGELS CONSULTANTS IN THE WORLD

GLOBAL SAVJETOVANJE U HRVATSKOJ

Glavni cilj Angels Consultants doo je pružiti sveobuhvatne usluge stranim tvrtkama tijekom početka svoje aktivnosti i da ih pratiti kroz širenje svog poslovanja. 

Naša studija pruža izvrsnu uslugu našim klijentima kroz naše posvećenosti tri osnovna principa: profesionalnost, brzinu i kvalitetu.

Izazovi i mogućnosti: 

Transformacije i vrijednost poslovanja za početak je bitno za tvrtke koje žele da se bore i napredovati u današnjem dinamičnom tržištu.

I 'vitalni za tvrtku za izgradnju okretan strategije i tržišne dinamike, inovativne načine da ostanu ispred konkurencije, preobrazbe kako bi se povećala najnovije tehnologije kako bi dobili najbolje dobru zaradu.

Kako bi pomogli tvrtkama da ostvare ovaj vid na više razina,

Angels Consultants doo nudi stručnost u poziciji da uspješno razviti dobitna strategija za njihove poslovne izazove.

Tehnologija Consulting 

Tehnologija mijenja osnove 21. stoljeća, interakcija, ekonomska, politička i društvena na globalnoj razini prethodno nezamislivi.

Tradicionalna definicija "poduhvata" sada uključuje mnogo više nego samo društvo;

uključuje bilo koji entitet koji utječe na poslovanje i onih koje se odnose na poslovanje tvrtke:

*Potrošači

*Prodavatelji

*Partneri

*Zaposlenici

*Zajmodavci

*Natjecatelji

Mi smo u mogućnosti pružiti podršku da tvrtka danas, u budućnosti će raditi u sve revolucionarna te će moći zadovoljiti potrebe tržišta, tvrtke moraju razmišljati, planirati i raditi na drugačiji način.

Procesi i zahtjevi više ne linearno, a tehnologija omogućuje novu stvarnost onoga što se može postići.

Želite li pokrenuti posao, ali ne znate kako? Pokušajte "Start Up";

Angels Consultants d.o.o.

Bilo da ste start-up ili procvat posao već "Postojeći Angels Consultants i 'mogućnosti da blisko surađuju s vama i vašem timu za poboljšanje poslovne prakse i globalni rast.

Angels Consultants doo, i njegov tim stručnjaka želi pomoći svojim klijentima graditi "poslovnu vrijednost" kroz procese inovacije.

Cilj nam je omogućiti našim klijentima da razviju praktična rješenja na temelju rezultata koji zadovoljavaju rastuće i promjenjive potrebe globalne krajolika.

Konkurentske prednosti: 

Angels Consultants doo obavlja potpunu analizu vaše poslovanje 'i' moći savjetovati što je strategija potrebno pratiti kroz s provedbom da se postigne uspjeh.

Angels Consultants doo ima fleksibilnost da dostavi rješenja brzo i učinkovito.

I 'Naše povjerenje u našu sposobnost da razmišljaju o budućnosti koja nas čini spremni suočiti se s novim izazovima eventuli davanju poslovne rezultate uvijek na najvišim razinama. 

To znači da s anđelima savjetnika, te dobiti prednost razmišlja o budućnosti, zajedno s prednošću većina 'konkurentan moguće s ostatkom putu.

Resursi:

Angels Consultants doo pruža usluge pomoću:

*Poslovni Transformation

*Proces Excellence

*Enterprise Architecture Consulting

*Customer Relationship Management

*Supply-Chain Management

*Human Capital Management

*Upravljanje rizicima, i pridržavanje.

bottom of page